22.2.2016

Kolin Keisari

Kolin Keisari on laadukas vuokramökki Kolilla. Kolin Keisari on omassa rauhassa mäntymetsikön suojissa sijaitseva moderni, tyylikäs ja tasokas paritalo ympärivuotiseen käyttöön. Jykevän hirsirakenteisen paritalon kumpaankin erilliseen puoliskoon mahtuu majoittumaan kymmenen hengen seurue, ja puoliskot voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Koko talon vuokraaminen mahdollistaa useamman perheen tai suuren seurueen yhteisen loman väljissä ja toimivissa tiloissa. Jos kuitenkin tarvitset käyttöösi vain toisen puoliskon, yksityisyydestä ei tarvitse tinkiä silloinkaan: esimerkiksi tilavat terassit/patiot, sisäänkäynnit ja autokatokset on sijoitettu talon päätyihin, joten omasta rauhasta pääsee nauttimaan, vaikka majoitustarve olisikin pienempi.

Kolin Keisarissa vankat hirsiseinät on yhdistetty moderneihin yksityiskohtiin, ja suuressa keittiössä on tunnelmallinen takka ja leivinuuni ja tarpeeksi tilaa isommankin seurueen yhteisiin ruokailuhetkiin. Tilavan ikkunallisen saunan katseenvangitsija on massiivinen puulämmitteinen IKI-kiuas ja sen kattoon saakka ulottuva kivipilari.

Kolin Keisarin lämmittää maalämpö/lattialämmitys. Ison television ja viihdejärjestelmän lisäksi talossa on biljardipöytä ja huippunopea valokuituyhteys. Talviaikaan Kolin Keisarin pihalta pääsee mukavasti ja helposti hiihtämään ja valaistu latuverkosto on käytettävissä keskitalven pimeinä iltoina. Vain kivenheiton päässä oleva Pielisen ranta houkuttaa etenkin kesäaikaan ja pihaan rakennettu grillikota mahdollistaa ruuanlaiton ulkona.

Mahdollisuus myös pidempiaikaisiin vuokrauksiin sopimuksen mukaan. Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin kohteisiimme ilman erilliskorvausta.

Hinnat

Hinnat per paritalon puolisko, euroa (sisältäen verot, sähkön ja veden):

Alla oleviin hintoihin lisätään 320 euron maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
600 €
750 €
900 €
1 040 €
1 190 €
1 320 €
1 440 €

Sijainti