22.2.2016

Honkakoli 4

Honkakoli on viihtyisä vuokramökki Kolilla. Mökki on loma-Kolin lomamökkialueella sijaitseva kodikas ja valoisa pyöröhirsimökki kuudelle. Mäntykankaalla lähellä rantaa sijaitsevaan vuokramökkiin tulvii luonnonvaloa ja sen korkeat ikkunat ja vinot katot tuovat tilantunnetta. Pielisen usean kilometrin levyinen järvenselkä häämöttää aivan puiden takana.

Honkakolin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös muita lomamökkejä. Kesäisin mökkien yhteisessä käytössä olevalta laiturilta tai loivasti syvenevältä hiekkarannalta pääsee vaivatta uimaan ja ihailemaan Pielisen kauniita maisemia. Mökissä on tilava terassi järvinäkymin ja ulkona kaasugrilli ruuanlaittoon. Talviaikaan Loma-Kolin ympäristössä on hyvin hoidettu ja valaistu latuverkosto, josta löytyy sopivia reittejä niin aloittelijoille kuin vaativillekin hiihdon harrastajille.

Mökissä on täysin koneellinen keittiö, ilmalämpöpumppu ja huippunopea valokuituyhteys. Pyykkikone ja kuivausrumpu helpottavat aktiivisten ja liikunnallisten päivien vaatehuoltoa.

Honkakoli soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin kohteisiimme ilman erilliskorvausta.

Honkakoli 4

Hinnat euroa (sisältäen verot, sähkön ja veden):

Alla oleviin hintoihin lisätään 140 euron maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
220 €
300 €
370 €
430 €
490 €
550 €
600 €

Sijainti