22.2.2016

Kuukkeli

Kuukkeli on hyvin varusteltu perinteinen hirsimökki kuudelle Pielisen välittömässä läheisyydessä Purnuniemen lomamökkialueella. Mökissä on täysin koneellinen keittiö, ilmalämpöpumppu ja huippunopea valokuituyhteys. Pyykkikone ja kuivausrumpu helpottavat aktiivisten ja liikunnallisten päivien vaatehuoltoa. Pihalla on grillikota, joka on yhteiskäytössä viereisen mökkimme Kaakkurin kanssa. Vuodenajasta riippumatta grillikodassa voi vaikkapa grillata makkaraa tai loimuttaa lohta.

Kuukkeli on ihanteellinen tukikohta aktiiviselle, luontoliikunnasta kiinnostuneelle seurueelle. Asiakkaidemme käytössä on soutuvene ja läheinen Pielinen tarjoaa hyvät kalastusmahdollisuudet. Retkeilystä, vaelluksesta ja hienoista maisemista kiinnostuneille Kolin kansallispuiston polut ovat lähellä. Talviaikaan mökki soveltuu hyvin hiihdonharrastajille, sillä monipuolinen ja valaistu latuverkosto on helposti saavutettavissa.

Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin kohteisiimme ilman erilliskorvausta.

Huomaathan, että lomamökkimme Kuukkeli ja Kaakkuri ovat pohjapiirrokseltaan samanlaisia ja sijaitsevat vierekkäisillä tonteilla.

Kuukkeli

Hinnat euroa (sisältäen verot, sähkön ja veden):

Alla oleviin hintoihin lisätään 170 euron maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
220 €
300 €
370 €
430 €
490 €
550 €
600 €

Sijainti