22.2.2016

Kolin Kuningatar

Kolin Kuningatar on iso viiden tähden hirsihuvila Kolilla nykyajan mukavuuksilla 14 henkilölle. Yrityksille loistavat kokous- ja vapaa-ajan tilat. Kuningatar sopii myös hyvin useammalle perheelle ja omaa rauhaakin on saatavilla tarvittaessa, kun makuuhuoneita on kaikissa kolmessa kerroksessa. Kuningas ja Kuningatar ovat pohjaltaan samanlaiset, mutta Kuningattaren tunnelma on kodikkaampi. Meidän kaikkiin mökkeihimme ovat myös lemmikit läpimästi tervetulleita ilman korvausta.

Kolin Kuningattaressa on 6 makuuhuonetta, 6 terassia, 5 wc:tä, 2 takkaa ja iso saunaosasto. Mökistä löytyy ison television ja viihdejärjestelmän lisäksi myös huippunopea valokuitu internet yhteys. Pihalla on vapaassa käytössä majoittujille grillikota, jossa voi vaikka grillata makkaraa tai loimuttaa lohta. Aktiviteettien jälkeen on mukava rentoutua omassa poreammeessa.

Kolin Kuningattarelta pääsee talvella helposti hiihtämään ja valaistu latu myös kulkee läheltä. Kesällä ja talvella kaikki aktiviteetit löytyy läheltä ja Pielisen ranta on kivenheiton päässä.

Hinnat euroa (sisältää verot, sähkö ja vesi):

Alla oleviin hintoihin lisätään maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista 320 €.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
600 €
750 €
900 €
1040 €
1190 €
1320 €
1440 €