22.2.2016

Kolin Kuningas

Kolin Kuningas on vehmaan luonnon ympäröimä 3-kerroksinen perinteinen hirsihuvila 14 henkilölle. Nykyajan mukavuuksilla varustettu huvila sopii suuremman seurueen yhteiseen lomanviettoon ja sitä vuokrataan myös yrityksille kokous- ja vapaa-ajankäyttöön. Suuri huvila tarjoaa tarvittaessa myös omaa rauhaa, sillä makuuhuoneita ja wc- ja kylpyhuonetiloja on sijoitettu kaikkiin kolmeen kerrokseen.

Kolin Kuninkaan sisustuksessa pääosassa on puu ja yläkerran makuuhuoneiden vinokatot tuovat perinteistä hirsitalotunnelmaa. Suuren ruokapöydän ympärille ja sohvaryhmille mahtuu suurempikin joukko viettämään yhteistä aikaa. Huvilassa on tilava ja tunnelmallinen sähkösauna ja sen yhteydessä moderniksi remontoitu kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on poreamme, jossa on mukava rentoutua aktiivisen päivän jälkeen, ja tiloista on suora pääsy rauhalliselle terassille ja takapihalle. Ison television ja viihdejärjestelmän lisäksi huvilassa on huippunopea valokuituyhteys.

Suurten puiden suojaamalla rauhallisella piha-alueella on vapaassa käytössä grillikota, jossa voi vaikka grillata makkaraa tai loimuttaa lohta. Varsinkin kesäaikaan houkuttava Pielisen ranta on kivenheiton päässä. Kysy meiltä mahdollisuutta vuokrata soutuvene!

Talvella Kolin Kuninkaan pihalta pääsee vaivatta hiihtämään ja myös valaistu latu kulkee läheltä ja helpottaa harrastamista pimeinä talvi-iltoina.

Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin kohteisiimme ilman erilliskorvausta.

Huomaathan, että Kolin Kuningas ja Kolin Kuningatar ovat pohjapiirrokseltaan samanlaisia ja sijaitsevat vierekkäisillä tonteilla.

Hinnat euroa (sisältäen verot, sähkön ja veden):

Alla oleviin hintoihin lisätään 320 euron maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
600 €
750 €
900 €
1 040 €
1 190 €
1 320 €
1 440 €

Sijainti