22.2.2016

Kolin Keisari

Kolin Keisari on tyylikäs ja tasokas hirsihuvila (paritalo) ympärivuotiseen käyttöön, joka soveltuu 10:lle henkilölle per puoli. Keisarin puolet ovat täysin erillään toisistaan. Molemmat puolet voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Keisari soveltuu hyvin muutamalle perheelle ja kaikki mahtuvat samaan aikaan ruokailemaan ja astiastot yms. on laskettu riittämään 10:n majoittujan tarpeisiin. Myös mahdollisuus pitempiaikaisiin vuokrauksiin sopimuksen mukaan. Meidän kaikkiin mökkeihimme ovat myös lemmikit läpimästi tervetulleita ilman korvausta.

Kolin Keisarissa on 4 makuuhuonetta, 3 wc:tä, 3 suihkua, leivinuuni/takka ja erityisen iso saunaosasto, jossa iso terassi. Saunassa reilunkokoinen iso puulämmitteinen IKI-kiuas. Mökin lämmittää maalämpö/lattialämmitys. Mökistä löytyy ison television ja viihdejärjestelmän lisäksi myös biljardipöytä sekä huippunopea valokuitu internet yhteys. Pihalla on vapaassa käytössä majoittujille grillikota, jossa voi vaikka grillata makkaraa tai loimuttaa lohta.

Kolin Keisarin pihalta pääsee talvella mukavasti suoraan hiihtämään ja valaistulle ladulle pääset helposti. Kesällä ja talvella kaikki aktiviteetit löytyy läheltä ja Pielisen ranta on kivenheiton päässä.

Hinnat per puoli (sisältää verot, sähkö ja vesi):
Alla oleviin hintoihin lisätään maksu loppusiivouksesta ja liinavaatteista 320 €.

Vrk
1
2
3
4
5
6
7
Hinnat
600 €
750 €
900 €
1040 €
1190 €
1320 €
1440 €